Sunday 26 June 2016

Πρόγραμμα Ανάκλησης και Αντικατάστασης Ασφαλείας Μπαταρίας Φορητού Υπολογιστή HP

Στις 14 Ιουνίου 2016, η HP ανακοίνωσε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα οικειοθελούς ανάκλησης και αντικατάστασης ασφαλείας σε συνεργασία με διάφορες δημόσιες ρυθμιστικές υπηρεσίες για ορισμένες μπαταρίες φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι σχετικές μπαταρίες απεστάλησαν με συγκεκριμένους Φορητούς Υπολογιστές HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario και HP Pavilion που πωλήθηκαν παγκοσμίως από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Αύγουστο του 2015 ή/και που πωλήθηκαν ως εξαρτήματα ή ανταλλακτικά ή που παρασχέθηκαν ως αντικατάσταση των παλαιών μέσω του τμήματος Υποστήριξης. Για τις μπαταρίες αυτές υπάρχει το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης, γεγονός που εκθέτει τους πελάτες σε κίνδυνο πυρκαγιάς και εγκαύματος.
Επειδή αυτές οι μπαταρίες θέτουν κίνδυνο πυρκαγιάς και εγκαύματος, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελεγχθεί εάν η μπαταρία σας ανήκει στις ελαττωματικές και να σταματήσετε τη χρήση των ελαττωματικών μπαταριών αμέσως. Οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον φορητό υπολογιστή τους χωρίς τη μπαταρία συνδέοντας τον φορητό υπολογιστή στην παροχή ρεύματος.
Σημείωση: Δεν είναι ελαττωματικές όλες οι μπαταρίες σε όλους τους Φορητούς Υπολογιστές HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario και HP Pavilion.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε εδώ
Για να ελέξετε τον υπολογιστή σας διαβάστε εδώ